اساساً تفالههای میوه با مقادیر مناسب شکر، پکتین، اسید و رنگ مخلوط میشوند و سپس به محصولات ورقهای خشک میشوند.
گوجرال و برار قند و پکتین را به چرم های انبه اضافه کردند. شکر طعم شیرین تری به محصول داد و میزان مواد جامد را افزایش داد. سپس از پکتین برای ضخیم شدن خمیر، اصلاح بافت انعطاف پذیر و اطمینان از حفظ اشکال محصول خشک شده استفاده شد.
علاوه بر این، آنها همچنین چرم انبه را با افزودن متابی سولفیت پتاسیم برای به دست آوردن کیفیت حسی بهتر تهیه کردند و نتایج برای مشتریان/مصرف کنندگان رضایت بخش بود.
آنها دریافتند که SO2 تغییر رنگ چرم های پاپایا را در طول پردازش و ذخیره سازی کاهش می دهد. بسته به نوع چرم میوه می توان از افزودنی های مختلفی مانند شربت گلوکز، متابی سولفیت سدیم و اسید سوربیک استفاده کرد .
خشک کردن آفتاب ساده ترین روش خشک کردن لواشک زردالو خانگی است. کشمش، سلطانها و زردآلو خشک نمونههایی از محبوبترین میوههای خشک شده در آفتاب هستند.
خشک کردن آفتاب به محصول نهایی اجازه می دهد ظاهری شفاف، رنگ معمولی و بافت لثه ای داشته باشد.
با این حال، معایبی نیز وجود دارد، مانند فرآیند خشک کردن طولانی – قرار گرفتن محصولات در معرض آلودگی محیطی، وابستگی به شرایط آب و هوایی، و نیاز به نیروی کار.
بنابراین، روشهای خشککردن جایگزین برای غلبه بر مشکلات بهداشتی و زمان ایجاد شد، زیرا این روشها سریع، ایمن و قابل کنترل هستند .
خشک کن های مدرن مانند خشک کن های تونلی و خشک کن های کابینتی با گردش هوای اجباری برای ساخت چرم های میوه با رنگ و طعم بهتر استفاده می شود.
بیش از 85 درصد خشک کن های صنعتی از نوع همرفتی با هوای گرم یا گازهای احتراق مستقیم به عنوان محیط خشک کن هستند.
تغییرات محصول در طول خشک شدن شامل انقباض، پف کردن و تبلور است.
گاهی اوقات واکنش های شیمیایی یا بیوشیمیایی مطلوب یا نامطلوب نیز وجود دارد اعمالی رخ می دهد که باعث تغییر رنگ، بافت، بو و سایر خواص در محصول نهایی می شود. خشک شدن از تبخیر مایع با تامین گرما به ماده مرطوب رخ می دهد.
رسانایی مانند خشک کن های تماسی یا غیرمستقیم، همرفت مانند خشک کن های مستقیم و تابش یا حجمی با قرار دادن مواد مرطوب در مایکروویو یا میدان های الکترومغناطیسی فرکانس رادیویی روش های مختلفی هستند که در ساخت چرم های میوه استفاده می شوند.
روش های انتخاب شده به نوع میوه و شرایط تجاری بستگی دارد. در بسیاری از فرآیندها، روشهای خشک کردن نادرست منجر به آسیب غیرقابل برگشت به کیفیت محصول نهایی میشود که باعث میشود محصول غیرقابل فروش باشد .
با دستگاه های خشک کن مدرن و روش های خشک کردن خوب طراحی شده، می توان چرم های میوه را در هر زمانی از سال خشک کرد تا به نیاز مشتریان برسد.