در ایتالیا معروف ترین زیتون های آسکولی، زیتون تاگیاسکا یا زیتون سرگنولا هستند. زیتون را نمی توان تازه مصرف کرد، زیرا به دلیل محتوای بالای پلی فنول بسیار تلخ است.
بنابراین لازم است که آنها را تحت روش هایی مانند غوطه وری در آب قرار دهیم تا محتوای تلخ آنها کاهش یابد.
اما قبل از هر چیز، بیایید ببینیم زیتون تک نفره دلفین چه خواص غذایی دارد.
زیتون: کالری و ارزش غذایی زیتون میوهای کاملاً کالری است و از حدود 140 کالری زیتون سبز تا 235 کالری زیتون سیاه در هر 100 گرم بخش خوراکی متغیر است.
مقدار زیاد کالری با وجود مقدار معینی از چربی ها توجیه می شود که در میان آنها اسیدهای چرب تک غیراشباع (که اصلی ترین آنها اسید اولئیک است) و تا حدی
اسیدهای چرب غیر اشباع چندگانه (به ویژه اسید لینولئیک) را می یابیم. آنها همچنین حاوی مقدار مناسبی فیبر (در زیتون سبز بیشتر از زیتون سیاه) و مقدار مناسبی
آب هستند. در جدول زیر، ارزش غذایی زیتون را عمیق تر می کنیم. ارزش غذایی در هر 100 گرم زیتون سبز: کیلوکالری 142 آب 76.8 گرم کربوهیدرات 1 گرم پروتئین
0.8 گرم چربی 15.0 گرم که 2.1 گرم فیبر اشباع شده 4.4 گرم کلسیم 64 میلی گرم کلسیم 64 میلی گرم آهن 1.6 میلی گرم 4 میلی گرم آهن 4 میلی گرم زینک.
تیامین 0.03 میلی گرم ویتامین B2 یا ریبوفلاوین 0.08 میلی گرم ویتامین B3 یا نیاسین 0.50 میلی گرم اسید اولئیک 10.32 گرم لینولئیک اسید 1.58 گرم بتاکاروتن 288
میکروگرم ویتامین E 1.99 میلی گرم شاخص گلیسمی 15 ذکر شده است، ما مقدار مناسبی از فیبر، پتاسیم و مهمتر از همه ویتامین هایی مانند ویتامین E و آنتی
اکسیدان های مهم مانند بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین را پیدا می کنیم. علاوه بر این، در زیتون ماده ای به نام هیدروکسی تیروزول وجود دارد که دارای خاصیت آنتی
اکسیدانی و ضد سرطانی قوی است. بیایید ویژگی های اصلی این مواد را ببینیم. ویتامین E: این ویتامین اثر آنتی اکسیدانی دارد، بنابراین از آسیب اکسیداتیو ناشی
از رادیکال های آزاد محافظت می کند. ویتامین E در لایه های سطحی پوست رسوب می کند و از آن در برابر اشعه UV، آلودگی و دود محافظت می کند. از شروع
بیماری عروق کرونر قلب جلوگیری می کند و با ناباروری مردان مقابله می کند. در زیتون 1.99 میلی گرم ویتامین E در 100 گرم وجود دارد. بتاکاروتن: میزان بتاکاروتن
موجود در زیتون 288 میکروگرم است. بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان، پیش ساز ویتامین A است که از پوست و بینایی محافظت می کند و در فرآیندهای رشد و تمایز
سلولی دخالت می کند.