سیر با مقدار انتشار کمتر از 130 گرم در 100 گرم، ردپای کربن خوبی دارد.سیر تازه بدون برگ بهترین گزینه برای مصرف می باشد.
مقادیر CO2 بر اساس محاسبات موسسه تحقیقات انرژی و محیط زیست IFEU در هایدلبرگ است و به طور جداگانه برای هر غذا به عنوان “غذای متوسط” همانطور که در آلمان فروخته می شود متعادل می شود.
آنها محل تولید، روش تولید، همه حمل و نقل، پردازش، بسته بندی و ذخیره سازی مرتبط را به طور متناسب در نظر می گیرند. انتشار تمام گازهای گلخانه ای مانند.
دی اکسید کربن (CO2)، متان (CH4) و اکسید نیتروژن (N2O) در نظر گرفته شد و به معادل CO2 تبدیل شد. ساده شده، با این حال، تنها CO2 صحبت می شود.
آلیسین نام اسانس حاوی گوگرد است که به سیر رایحه بدنام می بخشد – اما مهمتر از همه، سیستم قلبی عروقی سالم را تضمین می کند. نشان داده شده است که آلیسین فشار خون بالا، سطح چربی و کلسترول خون و خطر انسداد عروق (ترومبوز) را کاهش می دهد.
سبزی پیاز می تواند به بهبود جریان خون کمک کند و به رگ های خونی خاصیت ارتجاعی بیشتری بدهد. در نتیجه، عروق دیگر نمی توانند به راحتی مسدود شوند و خطر حمله قلبی، آمبولی یا سکته به شدت کاهش می یابد.
در سرماخوردگی اثر شفابخش دارد:
آلیسین می تواند به طور قابل اعتمادی با باکتری ها و قارچ ها مبارزه کند زیرا چندین ترکیب آن مانند یک آنتی بیوتیک طبیعی عمل می کند.
بنابراین در طب طبیعی، سیر به عنوان یک درمان موثر برای سرماخوردگی، سرفه و آسم برای هزاران سال جایگاه محکمی داشته است.
از هضم غذا پشتیبانی می کند:
آلیسین موجود در سیر همه باکتری های مضر برای بدن از جمله باکتری های روده را از بین می برد.
بنابراین، هرکسی که به طور منظم سیر می خورد، شانس خوبی برای داشتن فلور روده سالم و هضم خوب دارد.