چربی های شکلات
با وجود همه چیز، تری گلیسیرید موجود در شکلات تلخ با کیفیت خوب آنقدرها هم بد نیست. در واقع، آنها تقریباً شامل موارد زیر هستند:
33٪ اسید اولئیک: همان موجود در روغن زیتون، با خواص کاهش دهنده کلسترول
اسید استئاریک 33 درصد: با اثر خنثی بر سطح کلسترول پلاسما
33% پالمتیک: اسید چرب اشباع با خاصیت هایپرکلسترولمی.
می توان گفت که اثرات متابولیکی اسیدهای اولئیک، پالمیتیک و استئاریک تمایل به خنثی کردن یکدیگر دارند و از نظر نظری تأثیر خنثی بر کلسترول خون دارند.
کالری شکلات رامتین شونیز
یک تخته شکلات 100 گرمی کمتر از 500 کیلو کالری را فراهم می کند، که 1/4 تا 1/6 کالری مورد نیاز روزانه را در یک لقمه پوشش می دهد (بسته به سن، جنسیت، اندازه بدنی و میزان فعالیت ورزشی).
بنابراین کالری مشکل اصلی شکلات است. اینها در واقع به طور مستقیم با روند وزن مرتبط هستند و هر چه بیشتر معرفی شوند، امید به زندگی به دلیل چاقی و آسیب شناسی های متابولیک مرتبط کمتر می شود.
برای روشن شدن، افزایش مزمن انرژی غذایی با شروع اضافه وزن کم و بیش شدید (BMI > 25) مرتبط است که به نوبه خود در شروع موارد زیر دخیل است:
هیپرکلسترولمی
فشار خون
هایپرگلیسمی و دیابت نوع 2
هیپرتری گلیسیریدمی
در صورت استعداد ژنتیکی، هیپراوریسمی و نقرس
التهاب سیستمیک، با افزایش خطر تصلب شرایین، اختلالات لخته شدن خون، حمله قلبی و سکته مغزی
اختلالات خود ایمنی، مانند پسوریازیس
اختلالات دستگاه گوارش
بیماری کبد چرب
لیتیازیس صفراوی
آسیب شناسی مفاصل و غیره
شیر و شکلات سفید علاوه بر اینکه فلاونوئید کمتری دارند، 10 تا 15 درصد ارزش انرژی بیشتری دارند و حاوی مقادیر کمی (35-15 میلی گرم) کلسترول هستند که در عوض در شکلات تلخ وجود ندارد.
مصرف ایده آل
کدام شکلات را انتخاب کنیم؟
این یک قانون خوب است که شکلاتی را با بالاترین محتوای کاکائو انتخاب کنید.
از سوی دیگر، همه طعم تلخ شکلات تلخ را نمی دانند. برای اهداف آموزشی، توصیه می شود با غذاهای حاوی درصد کاکائو مساوی یا بیشتر از 65 درصد شروع کنید، سپس به تدریج این مقدار را افزایش دهید تا کام به آن عادت کند. «تربیت او» به این معنا که با اندکی حوصله کاملاً امکان پذیر است، باعث کاهش جاذبه نیز می شود.