در پایین هرم غذایی و نسخه تجاری سرکه بالزامیک بارلتا یا استو بالزامیکو قرار دارد. این محصول در بازار انبوه مبتنی بر سرکه شراب با رنگ، مواد غلیظ کننده و طعم دهنده به آن اضافه شده است تا طعم و قوام را شبیه سازی کند.
یک سرکه بالزامیک سنتی. این سرکه ارزانترین سرکه بالزامیک (اگرچه معمولاً کمی گرانتر از اکثر سرکههای شراب قرمز است) و آشناترین سرکه برای مردم خارج از ایتالیا است. در واقع، حتی نیازی به تهیه آن نیست.
موارد مصرف سرکه بالزامیک
در اصل، یک قاشق سرکه بالزامیک به عنوان مقوی و اکسیر مصرف میشد و بطریهای کوچک استو بالزامیکو قدیمی به عنوان نشانهای خاص به افراد مهم اهدا میشد.
امروزه بسیاری از مردم از آن برای همه چیز به عنوان سرکه مورد علاقه خود استفاده می کنند. وقتی صحبت از سرکه بالزامیک می شود، نحوه استفاده شما تا حد زیادی به نوع سرکه شما بستگی دارد.
طرز پخت با سرکه بالزامیک
سرکه بالزامیک اصلی، سرکه ای است که برای سس کردن سالاد، برای کاهش شربت روی غذا یا به عنوان ماریناد استفاده می شود.
علاوه بر انجام یک روش آشپزی که ماهیت سرکه را تغییر می دهد، این استفاده ها به مقدار قابل توجهی از آن نیز نیاز دارند.
وقتی می خواهید سرکه را به نمایش بگذارید و غذا را برجسته کنید، به دنبال یک Aceto Balsamico di Modena خوب باشید.
این شبیه به نحوه استفاده از روغن زیتون فوق بکر خوب است: آن را روی چیزی روی میز بپاشید، یا کمی قبل از سرو به سس یا آبمیوه های پخت و پز اضافه کنید.
از سرکه بالزامیک سنتی مانند یک شراب خوب استفاده کنید: با دقت و با احترام به یکپارچگی آن. پس از همه، شما می خواهید طعم و طعم منحصر به فرد و پیچیدگی آن را بچشید و قدردانی کنید.
آن را روی پنیرهای کهنه یا غذاهای گیمی غنی مانند سوخاری کباب یا پاته جگر اردک بریزید.