بهترین ظروف تفلون برای پخت و پز از دیدگاه طب سنتی ظروف نچسب تفلون (پیرکس) و استیل هستند دلایل ترجیح این دو نوع را می توان با استفاده از انواع دیگر گلدان ها مشخص کرد.
انتخاب سالم ترین و بهترین قابلمه یکی از مهم ترین دغدغه های هر کدبانوی خانه دار است. در واقع آنچه بسیار مهمتر از زیبایی، رنگ و برند قابلمه است، انتخاب بهترین گلدان از نظر مواد و ترکیباتی است که گلدان از آن ساخته شده است.
گلدان در شرایط دمای بالا قرار می گیرد و واکنش های شیمیایی زیادی رخ می دهد و املاح و عناصر در دماهای بالا وارد می شوند. این واکنش ها سریع تر می شوند، به خصوص اگر در محلول اسیدی یا قلیایی قرار گیرند.
اگر شما نیز به دنبال پاسخی برای انتخاب ظروف تفلون نکیسا هستید، با بررسی 10 نوع قابلمه با جنسیت های مختلف از دیدگاه متخصصان طب سنتی برای پاسخگویی با ما همراه باشید.
از دیدگاه طب سنتی بهترین دیگ برای پخت و پز; ظروف آن از شیشه (پیرکس) و استیل ساخته شده است شیشه و فولاد مقاومت حرارتی بالایی دارند و کمترین واکنش را به ماده موجود در غذا می دهند در زیر به بررسی رایج ترین انواع ظروف موجود در بازار کشور می پردازیم و ایرادات و مزایای طبخ غذا در هر کدام را توضیح می دهیم.
با وجود فراوانی و قیمت ارزان ظروف تفلون در بازار و عدم چسبندگی آن که یکی از عوامل رایج استفاده از این ماده است، ظروف تفلون به دلیل جدا شدن زیاد لایه های تفلون از آن برای پخت غذا توصیه نمی شود سطح آنها گرما.
باید بدانید که معمولا از کادمیوم در تهیه ظروف تفلون به خصوص تفلون ارزان قیمت استفاده می شود که فلزی سنگین و مضر است.
این ماده به تدریج وارد غذا شده و احتمال ابتلا به سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش می دهد. همچنین در سنتز هموگلوبین اختلال ایجاد می کند و باعث کم خونی می شود، به خصوص اگر رگ خراشیده و فرسایش یافته باشد.
بنابراین اگر از ظروف تفلون برای پخت و پز استفاده می کنید، حتما از حرارت ملایم فر استفاده کنید و از ظروفی استفاده کنید که از خراشیدگی قابلمه جلوگیری می کند.