همیشه شکلات های مارک خوب مصرف کنید.
حتما برچسب شکلاتی را که می خرید مطالعه کنید.
همیشه شکلات را با بسته بندی آن در فویل آلومینیومی محافظت کنید تا از گرما و نور دور بماند.
ماندگاری شکلات شیری 6 تا 8 ماه و شکلات تلخ 18 ماه است. شکلات شیرین عسل کاراملی یکی از باکیفیترین شکلات در ایران می باشد.
تاریخچه شکلات
سفر شکلات که تقریباً در همه افراد از 7 تا 70 سالگی میل شدید به خوردن را برمی انگیزد، از جنگل های بکر استوایی آغاز می شود. درخت کاکائو که ماده اولیه
شکلات است، در سایه درختانی که در گرمای خفه کننده و محیط های مرطوب رشد می کنند، در ارتفاع 500 تا 800 متری از دریا رشد می کند.
معلوم نیست چه کسی شکلات خوراکی را اختراع کرده است.
با این حال، در سال 1848 J.S. مشخص است که شخصی به نام فرای اولین نمونه از شکلات های امروزی را با برند
‘chocolat delicieux e manager’ روانه بازار کرد. تولیدکنندگان سوئیسی دانیل و هنری نستله 25 سال بعد اولین شکلات شیری را تولید کردند.
یک شکلات با کیفیت باید حداقل 30 درصد کاکائو داشته باشد. هر چه این مقدار بیشتر باشد، کیفیت شکلات بالاتر است.
100 گرم شکلات تلخ حاوی 515 کالری، شکلات شیری 545 کالری، شکلات فندقی 543 کالری، شکلات سفید (کاکائو ندارد، فقط کره کاکائو دارد) حاوی 537 کالری است.
100 گرم شکلات شیری حاوی 262 میلی گرم کلسیم است. همین مقدار شکلات تلخ حاوی 300 منیزیم و 3.3 گرم چربی در هر 10 گرم است. شکلات شیری از 44.5
درصد شکر، 22 درصد پودر شیر، 15 درصد توده کاکائو، 18 درصد کره کاکائو، 0.47 درصد لسیتین، 0.03 درصد اتیل وانیلین تشکیل شده است.
آیا شکلات مضر است؟
شکلات که سال هاست متهم به افزایش وزن با چربی موجود در آن و دعوت به بیماری های قلبی عروقی می شود، اکنون تبرئه شده است. این طعم بسیار محبوب
که دانشمندان آن را غذایی القا کننده شادی می نامند، به سلامتی ما می افزاید.