چهار نوع کشمش در سطح بینالمللی تقاضا میشود: کشمش با پوست تیره (کشمش خشک شده)، کشمش طلایی (کشمش خشک شده با حرارت)، کشمش کورنت (کشمش کوچک و تیره عمدتاً از انگور «Black Corinth») و کشمش اسنک (کشمش بزرگ).
کشمش عمدتاً از انواع انگورهای مختلف تولید می شود. تامپسون بدون دانه یکی از ارقام مهم انگور برای تولید کشمش است که به دلیل شکل بیضی و کشیده، زودرس و قابلیت جدا ماندن انگور از یکدیگر پس از خشک شدن است. قیمت فروش کشمش سبز کمی ارزان تر از سایر کشمشها می باشد.
با این حال، در آزمایشی بر روی چندین رقم، تامپسون بدون دانه به طور مداوم کمترین میزان را خشک کرد (رمینگ، 2009). ارقام دیگر مانند “Black Corinth” که منشا آن یونان است، کشمش کوچکتری نسبت به ارقام “Thompson Seedless” تولید می کنند.
- بیشتر بخوانید: Price List of Black Raisin India 2022
کشمش تولید شده از ارقام “Black Corinth” به دلیل اندازه، شکل کروی، رنگ مایل به قرمز تا سیاه، پوست نازک و تمایل به بی دانه بودن مورد توجه صنعت شیرینی قرار می گیرد. آنها به دلیل زود رسیدن، خشک شدن سریع و تولید بالا عملکرد خوبی دارند.
ارقام انگور مسقطی مانند رقم مسقط اسکندریه منبع مهم دیگری برای تولید کشمش هستند زیرا بزرگ، آبدار و حاوی دانه های کمی هستند.
همچنین به رنگ سبز مات هستند و طعم مسقطی شیرین و جذابی دارند. با این حال، دانه ها باید قبل از خشک شدن برداشته شوند.
میوه های مختلف مانند کشمش، آلو، خرما و انجیر برای تشکیل خمیر و شربت (کنسانتره) فرآوری می شوند.
شربت ها عصاره های آبی هستند که تا 70 درصد مواد جامد در خلاء غلیظ شده و خمیرها تا حدود 75 درصد مواد جامد خیس می شوند.
در سال 1979 برخی از کاربردهای جالبتر شربتها مانند عامل رنگدهنده برای محصولات پخته شده را شرح داد. کنسانتره آب کشمش دارای pH 2.0-3.5 و سرشار از اسید تارتاریک است.
- بیشتر بخوانید: سعر كيلو الزبيب الإيراني
انگور یا تازه مصرف می شود و فرآوری شده به نوشیدنی، مربا و ژله تبدیل می شود یا برای تولید کشمش خشک می شود. قیمت کشمش پلویی برتر بستگی به عوامل بسیاری دارد.
انگورهایی که برای مصرف تازه استفاده می شوند عمدتاً شامل ارقام انگور بدون هسته V. vinifera است که با توت های بزرگ، محتوای قند بالا، طعم ملایم و پوست نازک مشخص می شود.
- منابع:
- تبلیغات: