عدس کیلویی 1401 بازارهای خارجی را به دست گرفته است

محافظت از قلب افزایش کلسترول و فشار خون عواملی هستند که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهند. فیبر و پتاسیم موجود در عدس قرمز به تثبیت

این پارامترها کمک می کند. سطوح بالای آمینو اسید هموسیستئین در خون می تواند منجر به آسیب شریان و بیماری قلبی شود. این زمانی اتفاق می افتد که بدن

فاقد اسید فولیک باشد. وقتی عدس قرمز می‌خورید، یک وعده فولات و منیزیم، یکی دیگر از ریزمغذی‌های مفید برای قلب، دریافت می‌کنید.

مناسب برای دیابتی ها خوردن غذاهای با شاخص گلیسمی پایین (GI) به کنترل سطح قند خون کمک می کند. به عنوان مثال، GI عدس قرمز تنها 27-30 است. فیبر

موجود در این محصول هضم نمی شود و باعث افزایش سطح گلوکز خون نمی شود. اندازه دوز را کنترل کنید. مصرف بیش از حد ماسوردال می تواند بر سلامت یک

بیمار دیابتی تأثیر منفی بگذارد.

عدس کیلویی 1401 از کیفیت بالایی نسبت به نمونه های خارجی خود برخوردار می باشد.

فیبر عدس هضم را بهبود می بخشد و سموم را از بدن دفع می کند. در حالی که فیبر محلول به خلاص شدن از شر کلسترول کمک می کند، فیبر نامحلول از یبوست و

سایر اختلالات گوارشی مانند دیورتیکولوز و سندرم روده تحریک پذیر جلوگیری می کند.

از سرطان جلوگیری می کند: وجود عدس در رژیم غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد: سرطان روده بزرگ، سینه، روده بزرگ و سرطان ریه. خواص ضد

توموری ماسوردال با محتوای اسید فولیک، فیبر، سلنیوم، روی و آنتی اکسیدان ها توضیح داده می شود.

ایمنی را افزایش می دهد عدس قرمز منبع آهن، روی و ویتامین B6 است. آنها کار سیستم ایمنی را بهبود می بخشند، تعداد لکوسیت ها را افزایش می دهند، به

محافظت از بدن در برابر میکروب ها و عوامل بیماری زا کمک می کنند. ایزوفلاون های موجود در ماسوردالا دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی هستند و به تقویت ایمنی

کمک می کنند.

سلامت چشم. ویتامین های A، C و E، عناصر کمیاب مس و روی به حفظ چشم، جلوگیری از آب مروارید و دژنراسیون ماکولا کمک می کند.

باعث افزایش انرژی می شود ظروف عدس قرمز با تامین کربوهیدرات های دیر سوز و آهن بدن انرژی را تامین می کنند.

به لطف کلسیم، فسفر و منیزیم، استخوان ها و دندان های قوی را فراهم می کند. این ریزمغذی ها برای رشد و نمو استخوان ها و دندان های قوی و سالم ضروری

هستند.