از پای مرغ در قم برای غذای سگ های خیابانی استفاده می کنند

پای مرغ به دلیل محتوای کلاژن بالایی که دارد، فواید زیر را نیز دارد، البته به شرطی که بدون سرخ کردن پخته شود:

1- ممکن است به کنترل قند خون کمک کند: یک مطالعه حیوانی نشان داد که پروتئین پای مرغ ممکن است با تحریک پپتید 1 شبه گلوکاگون (GLP-1)، هورمونی که

تولید انسولین را در بدن تحریک می‌کند، به بهبود سطح قند خون کمک کند.

2- ممکن است سلامت قلب را تقویت کند، اما با شرایط: کلاژن به همراه الاستین جزء حیاتی شریان ها و وریدها است. تحقیقات نشان می دهد که نسبت خوب

الاستین از کلاژن برای پیشگیری از بیماری قلبی ضروری است، اما با شرایطی که در پاراگراف های بعدی بررسی خواهیم کرد.

علیرغم فواید بالقوه آن، محتوای چربی آن بیشتر از پوست ناشی می شود و در مقایسه با اندازه وعده در هنگام خوردن به مقدار زیاد است، بنابراین توصیه می شود

قبل از پختن آن را بردارید تا از عواقب منفی برای سلامتی در هنگام مصرف جلوگیری شود.

علاوه بر این، پای مرغ اغلب به صورت سرخ شده تهیه می شود یا با سس تند سرو می شود تا مزه دار شود، زیرا فاقد گوشت است که می تواند طعم ها را به راحتی

جذب کند و طعم آن را بهبود بخشد، که ممکن است به میزان قابل توجهی محتوای کربوهیدرات، چربی و کالری آنها را افزایش دهد. چاقی و بیماری های مرتبط با چربی

و کلسترول اضافی. .

در اینجا به برخی از اثرات منفی مصرف بیشتر پای مرغ در قم اشاره می شود:

ممکن است منجر به بیماری قلبی، چاقی و فشار خون بالا شود

یک وعده از دو پای مرغ آب پز حاوی 84 گرم کلسترول است. این کلسترول بد معروف به (LDL) است که در صورت مصرف می تواند منجر به بیماری قلبی شود.

همچنین حاوی درصد بالایی از چربی های اشباع شده است که به چاقی و افزایش وزن در ناحیه شکم کمک می کند.

همچنین معمولاً با پوست مرغ فروخته می شود زیرا پوست کندن آن دشوار است، ماده ای که به دلیل داشتن چربی و کلسترول بالا مشهور است.

پای مرغ باید به طور بهداشتی آماده شود تا از مواد مضر بیشتر جلوگیری شود.

ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد

علاوه بر موارد فوق، چربی های اشباع شده در پای مرغ باعث افزایش نشانگرهای التهاب، کلسترول تام، تری گلیسیرید و افزایش کلسترول LDL در مقابل کلسترول

سالم در بدن به نام (HDL) می شود.

این به نوبه خود خطر آترواسکلروز یا تجمع پلاک در سیاهرگ ها و حملات قلبی را افزایش می دهد. علاوه بر این، کلسترول LDL با افزایش خطر ابتلا به سرطان

پروستات و سینه مرتبط است.